cv-ketel leads kopen

Cv-ketel leads kopen

Het werven van nieuwe klanten voor het plaatsen, vervangen of onderhouden van cv-ketels wordt steeds lastiger. Hulp nodig? Met onze leadgeneratie maken we het je een stuk gemakkelijker! Wij werven potentiële nieuwe klanten en met een aantrekkelijke offerte haal jij ze binnen!

Probeer de leadservice gratis uit!

Het kopen van cv-ketel leads is geheel zonder risico: je betaalt een vaste prijs per lead, zit niet vast aan een duur abonnement en berekent zelf gemakkelijk je rendement. Bovendien kun je onze service kosteloos proberen, want de eerste 5 leads ontvang je gratis! Meer weten? Neem vrijblijvend contact op en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Wat zijn leads?

Een lead is eigenlijk niets meer of minder dan een offerteaanvraag van een oprecht geïnteresseerde potentiële klant. Deze klant is op zoek naar een cv-ketel expert die hen kan helpen met het vervangen, repareren of onderhouden van hun centrale verwarming. Jij reageert snel met een aantrekkelijke offerte om deze klant binnen te halen! Met het kopen van cv-ketel leads wordt het werven van nieuwe klanten een stuk gemakkelijker. Zo houd jij meer tijd over voor je andere werkzaamheden en kun je dus je omzet verhogen!


Wat is leadgeneratie?

Bekijk in deze video hoe leadgeneratie in zijn werk gaat!


De grootste voordelen van onze werkwijze

Twijfel je nog over het inkopen van leads?

Leadgeneratie heeft een paar belangrijke voordelen:

  • Je betaalt een vaste prijs per lead: geen duur abonnement en geen instapkosten!
  • Je berekent gemakkelijk je eigen rendement, en weet precies wat het je oplevert.
  • Zo zit er geen risico aan het kopen van leads.
  • De leads worden gefilterd op het service center, zo bepaal je zelf welke leads je wilt ontvangen.
  • Leads op exclusieve basis zijn ook mogelijk!

Hoe werkt het kopen van cv-ketel leads?

Leuk en aardig, leadgeneratie, maar hoe werkt het precies? Wij werken dagelijks aan onze website, zodat deze snel gevonden wordt in Google. Potentiële klanten die op zoek zijn naar een cv-ketel expert doen via onze website een offerteaanvraag.

Deze aanvraag, ook wel de lead genoemd, gaat eerst langs ons service center. Hier worden de leads gefilterd, zodat we alleen de beste aanvragen naar je doorsturen. Als jij de offerteaanvraag ontvangt hoef je alleen nog maar te reageren met een scherpe offerte om de klant binnen te halen!

Kwalitatieve leads gegarandeerd!

Het unieke aan onze service, is dat we gebruik maken van een service center. Dit houdt in dat alle offerteaanvragen die bij ons binnenkomen, eerst langs het service center gaan. Hier wordt elke aanvraag gecontroleerd voordat we ze doorsturen. Zo ben jij verzekerd van cv-ketel leads waar je echt wat aan hebt!

Zit er onverhoopt toch een aanvraag tussen waar jij niks aan hebt of omdat je deze niet kunt gebruiken? Laat het ons even weten en dan hoef je natuurlijk niet voor deze lead te betalen.

Je omzet verhogen door cv-ketel leads te kopen?

Probeer het gratis en vrijblijvend uit! Wij sturen je 5 gratis offerteaanvragen van potentiële klanten.

Ontvang gratis 5 offertes

Nieuwe cv-ketel leads

Een voordeel van ons service center is dat je zelf bepaalt welke leads je ontvangt. Je kunt onder meer kiezen voor de regio van de leads die je wilt ontvangen. Daarnaast kun je natuurlijk voor specifieke werkzaamheden kiezen.

Houd jij je vooral bezig met het vervangen van cv-ketels? Wij krijgen dagelijks offerteaanvragen binnen van potentiële klanten die een nieuwe cv-ketel willen plaatsen. Zij zijn op zoek naar een installateur die hun kan adviseren én de cv-ketel kan installeren. In sommige gevallen gaat het zelfs om de aanleg van een compleet nieuwe cv-installatie.

Cv-ketel repareren

Een deel van de leads die wij binnenkrijgen heeft betrekking op het repareren van kapotte cv-ketels. Dit kan veroorzaakt worden door een storing of een beschadiging aan bijvoorbeeld het expansievat of de drie-weg-klep. Deze potentiële klanten zijn op zoek naar een cv-ketel monteur die de installatie snel weer kan repareren, zodat ze niet te lang zonder warmte of warm water zitten.

Cv-onderhoud

Tot slot bestaat een groot deel van de leads uit de vraag naar een onderhoudsmonteur. Dit zijn potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in eenmalig onderhoud of juist een compleet onderhoudscontract. Houd jij je niet bezig met onderhoud en wil jij je focussen op nieuwe cv-ketels? Dan zorgen we er natuurlijk voor dat je de onderhoud leads niet ontvangt.

Ook leads op exclusieve basis mogelijk!

Onze service is gericht op het vergelijken van offertes. Dat houdt in dat één lead naar maximaal 4 andere bedrijven wordt gestuurd: zo krijgen onze website bezoekers de kans om bedrijven te vergelijken. Als jij reageert met een scherpe offerte is de kans groot dat je de klant binnenhaalt.

Wil je iets minder concurrentie?

Dan is het ook mogelijk om leads op exclusieve basis aan te schaffen. Dit houdt in dat de lead alleen naar jou gestuurd wordt. Zo is de kans op het binnenhalen van de klanten nog groter!

cv-ketel leads

Ontvang de eerste 5 cv-ketel leads gratis!

Wil jij je omzet verhogen? Geef je acquisitie dan uit handen en maak gebruik van onze leadgeneratie. Het kopen van cv-ketel leads is een stuk minder risicovol dan andere vormen van marketing, omdat je precies weet wat de investering je oplevert.

De grootste voordelen:

  • Meer omzet zonder moeite
  • Geen abonnement of hoge instapkosten
  • De eerste 5 leads ontvang je gratis!

Wil jij meer weten over leadgeneratie en ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem snel vrijblijvend contact met ons op. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om alle details door te nemen.

Bedrijf aanmelden


"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*