Over Cvketel-gids.nl

Cvketel-gids.nl is een vergelijkingswebsite waar je eenvoudig gratis offertes van cv-installateurs aanvraagt. Wij koppelen je aanvraag aan de juiste installateurs. Na je aanvraag ontvang je maximaal 5 offertes van cv-installateurs bij je uit de regio. Hieruit kies jij de beste! De aanvraag is zonder verplichtingen, je zit nergens aan vast.

Op de website vind je ook een overzicht van alle cv-installateurs uit Nederland, opgedeeld per provincie en per plaats. Zo zie je in één oogopslag welke bedrijven werkzaam zijn in jouw regio. Daarnaast vind je hier ook reviews van andere klanten, zo zie je ook direct een stukje van de kwaliteit van het bedrijf.

Naast het koppelen van jou aan cv-installateurs, zijn wij een kennisplatform waar je uitgebreide informatie vindt over alles wat maar met cv-ketels te maken heeft. Lees alles over de installatie, onderhoud en reparatie of bekijk de uitgebreide kostenoverzichten. In de artikelen vind je vele handige (bespaar)tips, zodat je nog beter weet waar je op kunt letten.

Zo werkt de gratis offerteservice

Via Cvketel-gids.nl kom je in contact met cv-installateurs uit je regio. Dit doe je door gebruik te maken van onze gratis offerteservice. Hoe gaat dit in zijn werk?

Je offerteaanvraag gaat als volgt:

  • Stap 1: je bent op zoek naar een cv-installateur en op Cvketel-gids.nl terecht gekomen. Vul het offerteformulier in: geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving van je opdracht. Wil je een nieuwe cv-ketel installeren of je huidige vervangen? Of ben je op zoek naar een monteur voor cv-ketel reparatie of onderhoud? Vul het formulier zo compleet mogelijk in.
  • Stap 2: na je aanvraag ontvang je maximaal 5 offertes van cv-installateurs bij jou in de buurt. Ons servicecenter doet haar best om je aanvraag zo snel mogelijk te verwerken. De offerteaanvraag is helemaal gratis en vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast.
  • Stap 3: vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden. Zo kies je zelf het bedrijf die het beste bij jou en je wensen past.
  • Stap 4: wanneer je een installateur hebt gekozen, plannen jullie een afspraak in en worden de werkzaamheden uitgevoerd.

Heb je nog vragen over de werkwijze? Kijk dan eens of je vraag wordt beantwoord op de veelgestelde vragen-pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Twijfel dan niet en stel je vraag via het contactformulier. Ons team staat voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen! Weet je al zeker dat je gebruik wilt maken van onze diensten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via de onderstaande knop!

Gratis cv-installateur offertes vergelijken!