Home » Wie zijn wij

Over Cvketel-gids.nl

Cvketel-gids.nl is een bedrijvengids van alle cv-installateurs en monteurs in Nederland. Via de gratis offerteservice vergelijk je zelf eenvoudig de beste cv-monteurs in je regio. Wij doen er alles aan om de zoektocht naar een gecertificeerde installateur zo eenvoudig mogelijk te maken.

Op de website vind je ook een overzicht van alle cv-installateurs uit Nederland, opgedeeld per provincie en per plaats. Zo zie je in één oogopslag welke bedrijven werkzaam zijn in jouw regio. Daarnaast vind je hier ook reviews van andere klanten, zo zie je ook direct een stukje van de kwaliteit van het bedrijf.

Naast het koppelen van jou aan cv-installateurs, zijn wij een kennisplatform waar je uitgebreide informatie vindt over alles wat maar met cv-ketels te maken heeft. Lees alles over de installatie, onderhoud en reparatie of bekijk de uitgebreide kostenoverzichten.5000+ cv-monteurs


Ruim 5000 installatieedrijven te vinden via Cvketel-gids.nl

250+ recensies


Meer dan 250 recensies door bezoekers over lokale installateurs

8.263 offertes


Meer dan 8000 aangevraagde offertes per jaar

Zo werkt de gratis offerteservice

Via Cvketel-gids.nl kom je in contact met cv-installateurs uit je regio. Dit doe je door gebruik te maken van onze gratis offerteservice. Hoe gaat dit in zijn werk?

Je offerteaanvraag gaat als volgt:

 • Stap 1: je bent op zoek naar een cv-installateur en op Cvketel-gids.nl terecht gekomen. Vul het offerteformulier in: geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving van je opdracht. Wil je een nieuwe cv-ketel installeren of je huidige vervangen? Of ben je op zoek naar een monteur voor cv-ketel reparatie of onderhoud? Vul het formulier zo compleet mogelijk in.
 • Stap 2: na je aanvraag ontvang je maximaal 5 offertes van cv-installateurs bij jou in de buurt. Ons servicecenter doet haar best om je aanvraag zo snel mogelijk te verwerken. De offerteaanvraag is helemaal gratis en vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast.
 • Stap 3: vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden. Zo kies je zelf het bedrijf die het beste bij jou en je wensen past.
 • Stap 4: wanneer je een installateur hebt gekozen, plannen jullie een afspraak in en worden de werkzaamheden uitgevoerd.

Gratis offertes vergelijken!

Wie zijn wij?

Cvketel-gids.nl is opgezet om alle cv-installateurs te verzamelen in een handige bedrijvengids. Zo kunnen onze bezoekers zonder gedoe zien welke bedrijven werkzaam zijn in de regio. Voor bedrijven helpt dit om de online vindbaarheid te verhogen. De artikelen op de website helpen je met het maken van de juiste keuzes en om inzicht te krijgen in kosten van specifieke werkzaamheden.


Onze geschiedenis

 • 2018, november: Cvketel-gids.nl is ontstaan, bezoekers kunnen nu al een overzicht zien van alle bedrijven in de regio.
 • 2018, december: de eerste artikelen zijn online gezet om onze bezoekers meer informatie en inzicht te geven over cv-monteurs en de werkzaamheden.
 • 2019, april: de eerste 1000 mensen hebben gratis offertes aangevraagd en zijn geholpen met werkzaamheden omtrent cv-installaties.
 • 2019, november: Cvketel-gids.nl is verbeterd, artikelen en bedrijven zijn makkelijker te vinden om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren.
 • 2020, januari: er zijn inmiddels 5000 offertes aangevraagd via Cvketel-gids.nl.
 • 2021, juni: de eerste grote update aan de database heeft plaatsgevonden, alle nieuwe installateurs zijn toegevoegd aan de bedrijvengids. Uitgeschreven bedrijven zijn verwijderd.
 • 2021, november: steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij Cvketel-gids.nl, inmiddels kunnen bezoekers over heel Nederland geholpen worden door lokale cv-monteurs.
 • 2022, mei: er worden inmiddels gemiddeld 7000 offertes per jaar aangevraagd.
 • 2022, december: we zijn inmiddels begonnen met grote veranderingen voor de toekomst, om bedrijven nog meer zichtbaarheid te geven op het internet en het proces nog makkelijker te maken voor onze bezoekers.

Hoe komen we tot de informatie op de website?

Cvketel-gids.nl is een overzicht van alle cv-monteurs in Nederland. Wees dus bewust dat niet alle bedrijven op de website zijn aangesloten in ons netwerk. Dit overzicht is samengesteld op basis van informatie op het internet, de databank van de KvK en wordt vervolgens handmatig bekeken om ervoor te zorgen dat er alleen actieve bedrijven instaan.

Naast een overzicht van alle bedrijven in Nederland, vind je ook artikelen op de website. Door contact met installatiebedrijven en grondig eigen onderzoek komen we tot de informatie in de artikelen. De informatie wordt regelmatig verbeterd zodat je altijd de meest up-to-date informatie krijgt.


De missie van Cvketel-gids.nl

 • Het proces om een geschikte cv-monteur te vinden zo eenvoudig en vlekkeloos mogelijk te maken
 • Onze bezoekers voorzien van informatie over cv-ketels, de werkzaamheden van monteurs en tips voor het keuzeproces van verwarmingsinstallaties
 • Lokale bedrijven de kans geven om beter gevonden te worden door de online zichtbaarheid te vergroten

De redactie

De redactie van Cvketel-gids bestaat uit vier zeer getalenteerde schrijvers en onderzoekers die elk meer dan 10 jaar ervaring hebben met schrijven over verwarmingsinstallaties. De redactie wordt bijgestaan door cv-installateurs die ons helpen om ervoor te zorgen dat de artikelen bestaan uit betrouwbare en accurate informatie.

Hoe kan ik contact opnemen?


Een overzicht van cv-monteurs per plaats: