Hulp nodig met je aanvraag?

085 500 1314

Ma - Vr 8:30 tot 17:00 uur

Vind de beste cv-monteur in Rheden

Kom gemakkelijk en snel in contact met cv-monteurs uit Rheden en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Cv-monteurs Rheden

Top 12 cv-monteurs in Rheden

Compleet overzicht van alle cv-monteurs in Rheden en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes, bespaar op de kosten!

Cv-installateur Rheden gezocht?

In Rheden zijn 12 cv-monteurs beschikbaar. Via cv-ketel gids vind je snel en eenvoudig een goede, maar betaalbare expert voor het vervangen van cv-ketels, het verhelpen van cv storing en cv-ketel onderhoud. Onderstaand een overzicht van alle cv-monteurs bij jou in de buurt en omgeving Gelderland. Iedere cv-monteur heeft een eigen bedrijfspagina met hierop o.a. adres- en contactgegevens.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van de top 12 cv-monteurs in Rheden en omgeving

Vergelijk vakspecialisten en bespaar op de kosten!

Hoeveel betaal je voor het inschakelen van een cv-installateur in Rheden?

Hoeveel je betaalt voor een cv-installateur in Rheden is geheel afhankelijk van welke werkzaamheden je laat uitvoeren, welke materialen er nodig zijn en het tarief van de cv-monteur. Het gemiddelde uurtarief ligt op €55,- tot €75,-, dit kan hoger uitvallen wanneer je met spoed een cv-monteur inschakelt. Dan betaal je in de meeste gevallen een spoedtoeslag, vaak omdat spoedgevallen buiten normale werktijden plaatsvinden of omdat eerdere afspraken verzet moeten worden.

Daarbij zit er ook een groot verschil in de kosten van materialen en de prijzen van cv-ketels. Een nieuwe hr soloketel is bijvoorbeeld gemiddeld €1.500,-, terwijl een uhr combiketel tot wel €3.500,- kan kosten. De materialen bij reparatie verschillen ook, een expansievat kost bijvoorbeeld €30,- en een 3-weg-klep €40,-.

Zoals je ziet verschillen de prijzen dus enorm. Ook bij cv-ketel onderhoud heb je verschillende prijzen. Een eenmalige onderhoudsbeurt kost je gemiddeld €70,- tot €100,-, maar je kan ook kiezen voor een voordelig onderhoudsabonnement van €120,- tot €200,- per jaar.

Kosten cv-monteur 2024

Dienst of product Gemiddelde kosten* Opmerkingen
Uurloon cv-installateur €55,- tot €75,- Bij een spoedklus kan er een extra spoedtoeslag bovenop komen, vaak van 20 tot 30% afhankelijk van de installateur.
Nieuwe cv-ketel €1.500,- tot €3.000,- Afhankelijk van type ketel
Hr soloketel Vanaf €1.500,-
Hr combiketel €1.500,- tot €3.000,-
Uhr combiketel €1.800,- tot €3.500,-
Cv-ketel installeren €500,- tot €900,-
Expansievat repareren €30,- Alleen materiaalkosten
3-weg-klep repareren €40,- Alleen materiaalkosten
Motor 3-weg-klep repareren €55,- Alleen materiaalkosten
Eenmalig cv-onderhoud €70,- tot €100,-
Onderhoudscontract €70,- tot €200,- Afhankelijk van het soort onderhoudscontract. Tweejaarlijkse onderhoudsbeurt inbegrepen

*Let op: dit gaat om gemiddelde prijzen.

Vijf tips om te besparen op de kosten van een cv-monteur

We geven je graag tips om te besparen op de bovenstaande kosten. Met de onderstaande vijf tips kun je de kosten van de cv-monteur flink drukken:

  • Een cv-monteur in je eigen regio kiezen. Om de voorrijkosten zo laag mogelijk te houden raden we je aan om altijd een cv-monteur in je eigen regio of woonplaats te kiezen.
  • Goedkopere cv-ketel. Een luxe cv-ketel is niet altijd nodig, een goedkopere cv-ketel kan een huis net zo goed verwarmen. Let wel goed op de benodigde kW en CW, bij grotere huizen heb je vaak meer vermogen nodig.
  • Steek de handen uit de mouwen. Alhoewel de cv-monteur al het werk moet verrichten, kun je zelf ook het één en ander doen. Denk bijvoorbeeld aan het afvoeren van je oude cv-ketel wanneer de nieuwe cv-ketel is geïnstalleerd.
  • Bereid het werk voor. Als je van tevoren al zorgt dat de cv-monteur makkelijk bij de cv-ketel kan en er genoeg werkruimte is, kan er sneller worden begonnen met het werk. Dit vertaalt zich in de meeste gevallen in minder gespendeerde uren.
  • Sluit een onderhoudscontract af. We raden een jaarlijks cv-ketel onderhoud aan, zo weet je zeker dat de cv-ketel goed blijft werken en zijn er minder reparaties nodig gedurende de levensduur van de cv-ketel. Mocht je jaarlijks, of vaker, onderhoud willen inplannen kun je er ook voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Vaak is dit goedkoper, gezien je per jaar betaalt, en je bent verzekerd dat je snel kan worden geholpen.

cv-monteur Rheden

Hoe kies je voor de beste cv-monteur in Rheden? Vijf aandachtspunten!

Door gratis offertes aan te vragen bij Cvketel Gids ontvang je tot wel vijf offertes op maat, maar hoe kies je nu voor de beste cv-monteur in Rheden? We geven je vijf aandachtspunten waar je op kan letten bij de zoektocht naar de beste installateur.

  • Prijsopbouw. Kijk altijd goed naar de prijsopbouw op de offerte. Vaak staat er of een totaalprijs of een vaste prijs per uur. Alle kosten moeten ook vermeld zijn, zoals voorrijkosten en afvoerkosten.
  • Co-certificaat. Het is sinds 1 april 2023 verplicht een cv-monteur met een co-certificaat in te schakelen voor alle werkzaamheden met cv-ketels. Kijk altijd goed of de cv-monteur in bezit is van dit certificaat.
  • Garantievoorwaarden. Staan de garantievoorwaarden vermeld op de offerte? Voor zowel het geleverde werk als de materialen? Het liefst heb je een duidelijke vermelding van de voorwaarden en de garantieperiode.
  • Eigen regio. We raden altijd aan om te kiezen voor een cv-monteur in je eigen woonplaats. Zo betaal je minder voorrijkosten en kan je bovendien sneller worden geholpen.
  • Keurmerken. Er zijn enkele keurmerken voor cv-installateurs die kunnen worden behaald als de monteur zich houdt aan strenge eisen. Zo heb je het VCA-certificaat, een keurmerk dat strenge veiligheidsvoorschriften waarborgt, of KOMO, een keurmerk dat zowel de monteurs als producten onafhankelijk toetst op basis van strenge kwaliteitseisen.

Meer tips nodig? Die vind je op onze cv-monteur kiezen: waarop letten pagina.

Veelgestelde vragen over je cv-ketel in Rheden

Hieronder gaan we in op enkele veelgestelde vragen over je cv-ketel in Rheden. Bijvoorbeeld over wie er mag werken aan de cv-ketel en of het nog mogelijk is om een nieuwe cv-ketel te plaatsen na 2026.


Mag ik in 2026 mijn cv-ketel vervangen?

Vanaf 2026 kun je niet meer je oude cv-ketel vervangen met een nieuwe. Dit komt doordat de overheid af wil van verwarming door middel van aardgassen. Heb je nog een oude werkende cv-ketel die nog niet hoeft te worden vervangen? Dan is dit nog niet verplicht. Pas als de cv-ketel zijn maximale levensduur heeft bereik hoeft deze te worden vervangen met een alternatief.

Wanneer moet ik mijn cv-ketel vervangen?

Een cv-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Hierna daalt het rendement en krijg je hogere stookkosten. Daarna is het vollediger om te kiezen voor een nieuwe cv-ketel. Dit is echter niet meer mogelijk na 2026.

Moet ik verplicht een cv-monteur inschakelen?

Sinds 1 april 2023 is het verplicht om al het werk aan cv-ketels uit te laten voeren door erkende installateurs met een CO-certificaat. Deze wet, de gasketelwet, is in het leven geroepen om problemen met koolmonoxide te verminderen.

Waar kan ik het beste een cv-ketel plaatsen?

Een cv-ketel kan het beste op zolder worden geplaatst. Dit komt door een eenvoudige plaatsing en maakt het vervangen van de rookgasafvoer een stuk makkelijker.

Hoe werkt offertes aanvragen via Cvketel Gids?

Via Cvketel Gids.nl vraag je eenvoudig offertes aan. Je vult je contactgegevens, adresgegevens en gewenste werkzaamheden in. Vervolgens ontvang je kosteloos en zonder verplichtingen enkele offertes op maat.

Welke cv-ketel is het best?

De Xtreme 36 is momenteel de beste cv-ketel op de markt. Dit model komt van het merk Intergas. Het is een CW5 cv-ketel dat tot wel 17 liter warm water per minuut kan leveren. Deze ketel is ideaal voor grotere huishoudens.

Gratis cv-ketel offertes vergelijken!