17 CV-monteurs in Landgraaf

Een overzicht van alle CV-monteurs in Landgraaf

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes, bespaar op de kosten!

In Landgraaf zijn 17 CV-monteurs beschikbaar. Via CV-ketel Gids vind je snel en eenvoudig een goede, maar betaalbare expert voor installatie, reparatie en onderhoud. Onderstaand een overzicht van alle CV-monteurs bij jou in de buurt. Iedere CV-ketel expert heeft een eigen bedrijfspagina met hierop o.a. adres- en contactgegevens.

CV-ketel expert Landgraaf gezocht?

Je schakel een CV-ketel monteur in voor de onderstaande werkzaamheden:

 • CV onderhoud of onderhoudscontract
 • Installatie van nieuwe CV-ketels
 • CV storing verhelpen
 • Reparatie. Problemen snel opgelost!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties.

Informatie over Landgraaf

Landgraaf is een plaats in de provincie Limburg met 37472 inwoners, bestaande uit 18434 mannen en 19038 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 46 jaar. Per 1002 huishoudens is er 1 CV-installateur beschikbaar.

CV-ketel monteur gezocht? Bespaar tot 40% op de kosten!

Vergelijk gratis 6 monteurs en bespaar

cv-monteur Landgraaf

Vind een geschikte cv-monteur in Landgraaf

Schakel voor alle werkzaamheden aan je verwarmingsinstallatie altijd een ervaren cv-monteur uit Landgraaf in! Een cv-installateur werkt veilig, snel en efficiënt. Zo weet je zeker dat de ketel veilig én zuinig werkt. Cv-ketel monteur nodig?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Dan ontvang je zo snel mogelijk de prijsopgaven van cv-monteurs in jouw regio. Vergelijk de verschillende prijzen en kies zo eenvoudig en snel voor de cv-monteur met het beste aanbod. Je besparing loopt op tot wel 40% op de totaalprijs! Op deze pagina lees je meer over de werkzaamheden waarvoor je een cv-installateur kunt inschakelen. Je leest over de prijzen én krijgt tips om te besparen!Waarom een cv-monteur inhuren?

 • Cv-ketel onderhoud in Landgraaf bespaart jou energiekosten doordat de installatie zuinig blijft werken.
 • Een cv-ketel installateur kan jouw ketel opnieuw inregelen.
 • Een cv-installateur in Landgraaf checkt de rookgasafvoer, zodat je zeker weet dat de installatie veilig werkt.
 • Veel werkzaamheden aan de cv mag je zelf niet uitvoeren: een cv-ketel monteur wel.

cv-installateur Landgraaf

Wat doet een cv-monteur?

De werkzaamheden van een cv-monteur lopen uiteen. Eén van de taken die een cv-monteur uitvoert, is een cv-reparatie.

Wanneer is een cv-reparatie in Landgraaf nodig?

Als bepaalde onderdelen versleten zijn, zoals de 3-weg-klep of het expansievat. Daarnaast voert een cv-installateur ook onderhoudsklussen uit. Hiermee voorkom je beschadigingen en storingen. Het is ook mogelijk hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten, zodat je zeker weet dat de installatie veilig en zuinig werkt.

Andere belangrijke werkzaamheden zijn het vervangen van de installatie en het verplaatsen van de verwarmingsketel.

Kosten cv-monteur

Wat kost een cv-monteur per uur? Dit verschilt enorm: elke cv-monteur in Landgraaf bepaalt namelijk zelf zijn uurtarief. De kosten voor een cv-monteur liggen tussen de €30,- tot €40,- per uur. Een cv-installateur als ZZP’er is goedkoper: dit kost ongeveer €30,- per uur. De tarieven voor een cv-installateur als MKB’er liggen hoger: rond de €40,- per uur.

Het is mogelijk om niet-gecertificeerde monteurs in te schakelen, zij brengen vaak een lager uurloon in rekening. Toch raden wij jou dit af: met ongecertificeerde cv-installateurs heb je minder zekerheid en kun je er niet altijd op vertrouwen dat zij de werkzaamheden veilig en correct uitvoeren.

Wat kost een cv-monteur per uur?

Type cv-installateurGemiddeld uurtarief*
ZZP’er€30,- euro per uur
MKB’er€40,- euro per uur

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van cv-monteurs Landgraaf. Benieuwd naar de exacte tarieven? Vraag dan gratis en zonder verplichting offertes aan.


Bespaar op de kosten van een cv-installateur?

Vergelijk de prijzen van meerdere monteurs en kies de expert met het beste aanbod.


Kiezen voor prijs per uur of totaalprijs?

In de meeste gevallen brengt de cv-installateur uit Landgraaf een vaste uurprijs in rekening. Hij weet vooraf niet wat hij tegenkomt, en daarom is het lastig een vaste prijs aan te bieden. Voor jou is het wel fijn om een totaalprijs af te spreken, omdat je dan precies weet waar je aan toe bent.

Gaat het om een grote klus?

Bij het vervangen van de complete cv-installatie of zelfs het verplaatsen van de ketel staan veel monteurs open voor onderhandeling over een totaalprijs.

cv-ketel monteur Landgraaf

Waarop letten bij het vergelijken van cv-ketel monteurs?

Ga jij een cv-ketel monteur uit Landgraaf inschakelen? Het vinden van een geschikte cv-installateur kan een hele opgave lijken. Hieronder geven we je een aantal handige tips. Pas deze tips toe bij het vergelijken van cv-monteurs, en je weet zeker dat je de juiste keuze maakt. Zo bespaar je maximaal op de kostprijs!

1. Hoe is de prijs opgebouwd?

Staat er in de offerte van de cv-ketel installateur in Landgraaf op welke wijze hij de prijs opbouwt? Welke materialen gebruikt hij, hoe lang verwacht hij bezig te zijn met de werkzaamheden. Brengt hij ook voorrijkosten of afvoerkosten in rekening? Sommige monteurs benoemen een totaalprijs, terwijl er bij andere installateurs nog extra kosten bovenop komen. Houd hier rekening mee!

2. Keurmerken of certificaten van cv-ketel monteur?

Keurmerken en certificaten geven aan dat de verwarmingsmonteur in Landgraaf voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Belangrijke keurmerken zijn:

 • Techniek Nederland: een branchevereniging voor installateurs. Als de cv-ketel monteur hierbij is aangesloten weet je zeker dat hij veilig, klantgericht en kwalitatief werkt.
 • OK CV: dit keurmerk geeft aan dat de cv-monteur uit Landgraaf goed gediplomeerd is en weet je zeker dat jouw cv veilig én zuinig werkt. Meer hierover lees je op ok-cv.nl.
 • VCA: cv-monteurs met het VCA-keurmerk werken aan de hand van richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Lees verder op vca.nl.
 • KOMO: het komo-keurmerk geeft aan dat de vakman of het product voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Meer hierover lees je op komo.nl.

3. Garantievoorwaarden van cv-installateur

Welke garantievoorwaarden biedt de cv-ketel monteur aan? Bij een nieuwe cv-installatie heb je hoe dan ook zes maanden lang aflevergarantie: dit is wettelijk geregeld. Daarnaast bieden veel cv-installateurs ook garantie op het geleverde werk. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als er na een cv-reparatie alsnog een storing ontstaat? Wie draait op voor de kosten? Neem daarom altijd de garantievoorwaarden van de installateurs door.

4. ZZP’er of MKB’er?

Cv-installateurs zijn werkzaam zowel als ZZP’er en als MKB’er. Wat jij het fijnst vindt, is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Het voordeel van een ZZP’er is dat de prijzen vaak wat lager liggen. Een nadeel kan zijn dat er maar één cv-ketel installateur is die dus niet altijd beschikbaar is.

Bij een MKB’er liggen de tarieven vaak iets hoger, maar zijn meerdere installateurs werkzaam. Dit betekent dat er bij een storing in veel gevallen altijd een monteur beschikbaar is!

5. Cv-monteur uit regio Landgraaf?

Het is altijd slim om te kiezen voor een erkend cv-installateur in jouw regio. Veel monteurs brengen namelijk geen voorrijkosten in rekening binnen een straal van een bepaald aantal kilometers. Hierdoor ben je uiteindelijk goedkoper uit!

6. Specialisme van cv-ketel monteur?

Als jij een cv-installatie met warmtepomp hebt, dan is het wel zo handig als jouw erkend cv-installateur ook gespecialiseerd is in warmtepompen. Let daarom op wat het specialisme is van de cv-ketel monteur. Doet hij alleen reparaties? Of kan hij jouw cv-installatie in Landgraaf ook verplaatsen? Zo ben je verzekerd van de beste hulp.


Cv-monteur uit je eigen regio gezocht?

Vind snel en eenvoudig installateurs in jouw regio en bespaar tot 40%!

Start nu je gratis offerteaanvraag


Binnen 1 minuut geregeld.


cv-ketel onderhoud

Cv-monteur voor onderhoud

Een erkend cv-installateur is ook in te zetten voor onderhoud. Waarom is dit aan de cv-ketel in Landgraaf zo belangrijk? Hiermee verleng je de levensduur, voorkom je storingen en weet je zeker dat je installatie zuinig werkt.

Wanneer is onderhoud aan de cv-ketel nodig?

Wij raden aan om je verwarmingsketel eens in de één tot twee jaar te laten onderhouden. Je kunt hiervoor een contract afsluiten, maar het is ook mogelijk om eenmalig onderhoud aan de cv-ketel uit te laten voeren. De kosten voor eenmalig onderhoud aan de cv-installatie liggen rond de €70,- tot €90,-.

Kosten onderhoud cv-ketel

Type onderhoudGemiddelde prijzen*Omschrijving
Eenmalig onderhoud cv-ketel€70,- tot €90,-Inclusief voorrijkosten en arbeidskosten
Onderhoudscontract€50,- tot €90,- per jaarInclusief tweejaarlijks onderhoud, voorrijkosten en onderhoudskosten
Servicecontract€70,- tot €130,- per jaarInclusief tweejaarlijks onderhoud, in een dag geholpen, onderhoudskosten, voorrijkosten, gedeelte van onderdelen
All-in contract€130,- tot €175,- per jaarTweejaarlijks onderhoud, in een dag geholpen, onderhoudskosten, voorrijkosten, geen materiaalkosten, 24/7 bereikbaar

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, die sterk per cv-monteur Landgraaf verschillen. Vergelijk daarom gratis en vrijblijvend offertes & bespaar op de kostprijs!

cv-ketel Landgraaf

Cv-monteur voor nieuwe cv-ketel Landgraaf

Een erkend cv-installateur is ook in te zetten voor het vervangen of verplaatsen van de verwarmingsketel. Het is heel belangrijk dat je voor deze werkzaamheden inderdaad een erkend cv-installateur inschakelt.

Waarom?

Omdat je alleen dan verzekerd bent van een installatie die veilig werkt. Bij een niet-gecertificeerd monteur kun je er nooit op vertrouwen dat hij alle onderdelen, zoals de rookgasafvoer, goed checkt.

De totale kosten voor de installatie van een cv-ketel liggen rond de €1.500,- tot €3.500,-.

Kosten installatie cv-ketel

Klus?Gemiddelde prijs, inclusief btw*
Cv-ketel€1.000,- tot €2.600,-
Montage van de cv-ketel€500,- tot €900,-
Kostprijs gehele installatie van cv-ketel€1.500,- tot €3.500,-

*Let op: het gaat om gemiddelde prijzen vna cv-installateurs Landgraaf. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.


Op zoek naar een cv-ketel monteur?

Vergelijk offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs.

Gratis offertes vergelijken


Binnen 1 minuut geregeld.


Dikwandig of dunwandig cv-monteur nodig?

Jouw cv-service in Landgraaf wordt uitgevoerd door dikwandige of dunwandige cv-monteurs: wat is het verschil?

Een dikwandig cv-ketel monteur houdt zich met name bezig met klussen rondom grote installaties in de utiliteit en industrie. Deze ketels moeten voldoen aan andere eisen dan een standaard installatie voor een privéwoning. Een dunwandig cv-monteur houdt zich met name bezig met installaties bij woningbouw.

De termen dik- en dunwandig zijn afkomstig van de leidingen die nodig zijn. In woningbouw zijn het smallere leidingen en in de industrie worden juist dikkere leidingen gebruikt.

kosten cv-monteur

Tips om te besparen op de kosten van een cv-installateur

Cv-monteur gezocht? Er zijn verschillende manieren om te besparen op de kosten. Zo is het altijd slim om de prijzen van meerdere cv-installateurs met elkaar te vergelijken. Zo vind je namelijk eenvoudig en snel de vakman met de laagste prijs. De besparing loopt op tot wel 40%.

Andere manieren om te besparen op de kosten, zijn door verschillende klussen te combineren, een contract af te sluiten of om eventueel subsidie aan te vragen. Hieronder lees je meer over de verschillende manieren om te besparen op de kosten.

1. Vergelijk offertes van cv-installateurs uit de regio

Met een gratis offerteaanvraag ontvang je zo snel mogelijk de prijzen van meerdere cv-ketel installateurs in jouw regio. Vergelijk en kies de vakman met het beste aanbod. Let op: niet elke offerte steekt hetzelfde in elkaar. Kijk dus ook goed naar garantievoorwaarden, eventuele bijkomende kosten en de verwachtte tijd die het project in beslag gaat nemen.

Cv-monteur Landgraaf: kies een monteur uit je regio. Zo bespaar je eenvoudig op de voorrijkosten. Een installateur in jouw buurt vind je snel door gebruik te maken van de gratis offerteservice.

2. Laat zomers je cv-ketel in Landgraaf checken

In de winter is warmte in huis heel belangrijk. Storingen en problemen vallen ’s winters sneller op dan in de zomer, en daarom hebben cv-monteurs het in de winter een stuk drukker. Dit betekent dat de prijzen in de winter hoger liggen dan in de zomer! Kies ervoor om jouw cv-onderhoud in Landgraaf in de zomer uit te voeren om zo te besparen op de kosten!

3. Combineer klussen

De prijzen voor werkzaamheden verschillen per cv-ketel installateur. Toch geldt over het algemeen: hoe groter de klus, des te lager de prijs per uur. Door meerdere werkzaamheden te combineren, betaal jij een lagere prijs per klus.

Heb je een nieuwe cv-installatie nodig? Laat dan ook eindelijk die nieuwe designradiator in de badkamer ophangen waar je al een tijdje je oog op hebt. Of vraag of de buren ook toe zijn aan het kopen van een nieuwe cv-ketel, en schakel samen één cv-ketel monteur in.


Kwalitatieve cv-service tegen de laagste prijzen!

Vergelijk offertes en kies de vakman met het beste aanbod!

Gratis offertes vergelijken

4. Voordelig op lange termijn?

Kijk niet alleen naar wat op dit moment goedkoper is, maar ook naar wat op de lange termijn voordeliger is. Het afsluiten van een onderhoudsabonnement is op de lange termijn vaak veel goedkoper dan structureel eenmalig onderhoud aan de installatie. Ook kan een reparatie voordeliger lijken, maar als dit al de derde reparatie is in een maand tijd dan is het verstandiger om een nieuwe ketel te plaatsen. Een nieuwe ketel is bovendien een stuk zuiniger, waardoor je ook op de energiekosten bespaart!

5. Subsidie mogelijk in 2020?

Sommige gemeentes of provincies bieden een plaatselijke subsidie aan. Hiermee krijg je een deel van het geïnvesteerde bedrag weer terug. De hoogte en de voorwaarden van deze plaatselijke subsidie, verschilt natuurlijk per gemeente. Of jij ook recht hebt op een plaatselijke subsidie check je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Toe aan een nieuwe cv-installatie maar heb je een beperkt budget?

Het is ook mogelijk een energiebespaarlening af te sluiten. Dit is een lening tegen een aantrekkelijke rente, die je gebruikt om een nieuwe, zuinige ketel aan te schaffen. Meer over de voorwaarden lees je op
energiebespaarlening.nl.

erkend cv-installateur

Cv-monteur Landgraaf? Gratis offertes vergelijken!

Cv-monteur nodig? Een cv-ketel installateur is in te zetten voor veel verschillende werkzaamheden: van de montage van jouw cv-installatie tot het vervangen van het expansievat. Met de hulp van een erkend cv-installateur ben je verzekerd van de beste hulp en weet je zeker dat je installatie veilig werkt.

Vraag snel gratis offertes aan en kies de vakman met het beste aanbod: zo bespaar jij tot wel 40% op de kosten!

Nu gratis cv-ketel offertes vergelijken!